Treetops

Treetops op weekend in Lissabon

Compilatiefoto Portugal

 

Vrijdag 30 september was het dan echt zover, Treetops ging een weekendje weg! Fred, Liesbeth en Pascal hadden ter ere van het 25-jarig bestaan van hun bedrijf besloten het personeel te trakteren op een zonnig uitje. En dus stapten (bijna) alle personeelsleden op het vliegtuig richting Lissabon. Om samen te ontspannen en veel plezier te maken. Iets wat zeker is gelukt!

Spannend, sportief en uitdagend

Fred, Liesbeth en Pascal hadden een aantal leuke, spannende en sportieve activiteiten voor ons op het programma staan. Zo was er een tour door de straten van Lissabon in felgele GoGars, een fado-tour met tapas en muziek en een flink vermoeiende fietstocht door de bergen. Maar natuurlijk hebben we ook ‘gewoon’ gewandeld en genoten van al die heerlijke Portugese maaltijden op bijzondere locaties. Al snel constateerden wij dat Lissabon een prachtige stad is met mooie, oude gebouwen, die best wel wat vastgoedonderhoud konden gebruiken…

Op en top teambuilding

Het leuke aan dit weekend was het plezier dat we onderling hadden. Als we ergens moesten wachten of iets liep niet zoals gepland, waren de grappen niet van de lucht. De gespreksonderwerpen waren anders dan op kantoor en de sfeer was erg ontspannen; iedereen genoot met volle teugen van de zon en de temperatuur. Dit was pas een effectieve teambuilding!

Zondagmiddag was het dan toch tijd om met lood in onze schoenen terug te keren naar het niet-zo-exotische Nederland. Het was een geslaagd weekend, het was érg gezellig en wij zouden het zo nog een keer doen. Bedankt Fred, Liesbeth en Pascal!