Treetops

Treetops deelnemer HomeRide 2017

Logo HomeRide
Jawel, je leest het goed. Treetops gaat meedoen aan de HomeRide 2017. Een fantastisch evenement dat het Kinderfonds – de organisator – zelf als volgt omschrijft:

‘HomeRide is een uniek wielerevenement dat op 24 en 25 juni 2017 voor de zevende keer wordt gereden. De route van deze 500 kilometer lange tocht, langs verschillende Ronald McDonald Huizen, wordt binnenkort bekendgemaakt. Je fietst met een zelfgekozen team en laat je sponsoren om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Ronald McDonald Huizen. Zo zorg je dat zieke kinderen hun ouders altijd in de buurt hebben.’

Vanzelfsprekend onderschrijven wij als vaste partner van het Kinderfonds, maar vooral als gebruiker van één van de huizen, volledig het gedachtegoed van de huizen en het belang voor de ouders die er verblijven. En dus gaan we meedoen in 2017!

De komende maanden gaan we hard aan de slag: we gaan op zoek naar teamleden en sponsors, maar moeten er ook voor zorgen dat we in tiptop conditie komen. Genoeg uitdagingen, maar dat is het ons allemaal waard, want ‘Ieder kind, en zeker een ziek kind, verdient een nachtzoen van zijn ouders voor het slapen gaan…’.

Houd ons in de gaten via onze speciale Facebookpagina en de website van de HomeRide.