Treetops

Stagiaire Lieke neemt afscheid

Tien maanden heb ik stage gelopen bij Treetops, van april 2016 tot februari 2017; wat vloog dát snel voorbij. Ik heb heel veel geleerd en het ontzettend naar mijn zin gehad. Wat ik bijvoorbeeld echt geleerd heb, is telefoneren. Toen ik hier net binnen kwam, durfde ik de telefoon nog niet eens aan te raken. En nu pak ik hem op zonder erbij na te denken.

Zoveel hoogtepunten

Daarnaast word je hier overal bij betrokken, een heel fijn gevoel. Meestal sta je als stagiaire 1-0 achter, maar hier was dat helemaal niet het geval. Hoogtepunten waren de Treetopsmiddagen die ik mocht bijwonen, het Treetopsweekend in Lissabon, de Treetopsbarbecue en het telefoneren en factureren wat ze me hebben geleerd. En dan zijn er eigenlijk nog zoveel andere hoogtepunten…

Mijn weg nog vinden

Directiesecretaresse is een leuk vak met verschillende, afwisselende werkzaamheden. Ik heb bij Treetops ook veel mogen doen. Op het moment vind ik dit geweldig om te doen, maar op de lange termijn denk ik niet dat dit iets is voor mij. Als het op alle fronten lukt, zou ik graag willen doorleren in de economie of in de zorg, twee totaal verschillende gebieden. Ik moet mijn weg hierin nog een beetje vinden, maar ook dat gaat weer goed komen, net als het telefoneren.

Kortom, het was een geweldige stage bij Treetops! Ik raad het zeker aan voor volgende stagiaires: leuke collega’s, leuke opdrachten en een geweldig bedrijf. Ik zou hier met plezier terugkomen.