Treetops

Maak kennis met Marit, onze nieuwe stagiaire

Sinds 9 mei loopt Marit van Vroonhoven stage bij ons. Marit is eerstejaarsstudent aan de opleiding Directiesecretaresse en Managementassistent van het Summa Collega en is vier dagen per week werkzaam bij ons op kantoor. Nu ze er een kleine week op heeft zitten, deelt ze haar ervaringen.

‘Mijn eerste dagen bij Treetops vond ik leuk. Ik heb een rondleiding gekregen en ben goed ingewerkt. Van Marianne krijg ik steeds opdrachten om uit te voeren en tot nu toe gaat het goed. Een afspraak inplannen vind ik leuk om te doen. Telefoneren vind ik heel spannend, dus dat hoef ik nu nog niet. Hier in het bedrijf heerst een informele sfeer en dat zorgt ervoor dat ik mezelf thuis voel. Maar het lijkt me ook leuk om een keer te ervaren hoe het binnen een formele setting is.’

‘De eerste weken van mijn stage zijn bedoeld om te kijken of dit werk ook echt iets voor me is. Als het me bevalt, ben ik hier in elk geval tot 30 juni. En daarna hoop ik mijn tweedejaarsstage hier ook te kunnen doen.’