Treetops

Uitbreiding directie Treetops  

Ellen van der Steen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met ingang van 1 januari jl. is de directie van Treetops uitgebreid met Ellen van der Steen.

Ellen heeft meer dan twintig jaar ervaring bij verschillende bouwmanagement- en adviesbureaus, zoals (Deloitte) ICS-adviseurs en Complan. Als medeoprichter van meerdere afdelingen voor huisvestingsadvies, is zij steeds meer betrokken geraakt bij directiezaken. Binnen Treetops heeft ze het afgelopen jaar naast huisvestingsadviseur ook de rol van operationeel manager vervuld.

Vanaf 2008 heeft Ellen meerdere bestuursfuncties bekleed in organisaties op het gebied van archeologie en/of monumenten. Sinds een jaar is zij ook voorzitter van WAT-Bouwen.

Ellen: “Vanuit mijn rol als operationeel manager ben ik steeds bezig met vooruitkijken en verbanden leggen. Daarnaast stel ik vanuit mijn werk als adviseur kritische vragen om het ‘waarom’ te achterhalen en de focus te houden. Ik kijk ernaar uit om met Fred en vanaf april ook met Frank Lemmens de kar van Treetops te gaan trekken. Met ons drieën vormen we een compleet team juíst door de onderlinge verschillen. Mijn doel is om zaken zo te regelen dat iedereen met plezier zijn werk kan doen. Uiteraard passend bij een groeiende, cyane organisatie als Treetops.”