Treetops

Skipov en Treetops, al jaren een goed team

Basisschool met zonnepanelen
Basisschool Maria ter Heide met recentelijk nieuw aangebrachte zonnepalen

Al jaren mogen wij stichting Skipov basisonderwijs rekenen tot onze vaste opdrachtgevers. Hoe houden we deze werkrelatie zo goed? Projectleider Marcel van Alst deelt zijn ervaringen. Marcel: ‘De eerste opdracht van Skipov voor Treetops was een gebouwinspectie van een basisschool en een onderhoudsadvies. Het was een pilot die we naar volle tevredenheid hebben uitgevoerd. Inmiddels zijn we zeven jaar verder en verzorgen we samen met Skipov het gehele onderhoudstraject, van inspectie tot oplevering. We adviseren, vragen offertes aan en begeleiden het keuzetraject, het uitvoeringstraject en de oplevering. Dit doen we voor alle scholen die onder deze stichting vallen, zowel op bouwkundig als installatietechnisch gebied.’

Wens van de klant voorop

Marcel vervolgt: ‘De lijnen zijn heel erg kort. Het bedrijfsbureau van Skipov, dat verantwoordelijk is voor het vastgoedonderhoud, kan mij altijd bellen met vragen of advies. Dit resulteert soms ook in nieuwe uitdagingen of projecten. Skipov laat ons regelmatig weten dat zij tevreden is over onze werkzaamheden. Bijvoorbeeld door tijdens een project uit te spreken dat het ‘lekker loopt’, maar ons dit ook te laten weten in de kwartaalijkse voortgangsbesprekingen. Het succes van onze samenwerking is een samenspel van factoren, zoals het werken volgens een onderhoudsbegroting, maar ook doordat we flexibel om kunnen gaan met onverwachte situaties en altijd de wensen van de klant op ons netvlies houden.’

Onze kracht

‘Onze kracht ligt in het totaal ontzorgen van onze klant. Opdrachtgevers kunnen zelf bepalen hoe ze ons willen inzetten. Al onze klanten zijn uniek en we luisteren naar elke klant. Wat zijn hun zorgen en wat zijn hun wensen? We passen onze werkzaamheden en diensten daarop aan, zodat deze precies aansluiten. Maatwerk dus voor elke klant.’