Treetops

Treetops sponsort Ronald McDonald Huizen in natura

De Kindervallei
De Kindervallei

Al vele jaren hebben wij een speciale band met het Ronald McDonald Kinderfonds en verrichten wij allerhande werkzaamheden voor verschillende Ronald McDonald Huizen als ‘sponsoring in natura’. Vaak maken wij daarbij dankbaar gebruik van de kennis en kunde van onze partners, die dit ook graag ‘om niet’ doen. Een kleine greep uit onze werkzaamheden in 2017.

Ronald McDonald Huis Utrecht

Dit Huis was toe aan een nieuwe balie in de Huiskamer. Wij hebben hen begeleid bij het ontwerp en de uitvoering van deze nieuwe balie samen met interieurarchitect Inge Lohman. Ingenieur Paul Jacobs gaf advies over de akoestiek in de Huiskamer.

Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam

Voor dit Huis begeleidde we de renovatie van een loopbrug samen met constructeur Harry de Beijer. Verder hebben wij hen geholpen bij het aanvragen van offertes voor een nieuwe zonwering en voor het onderhoud van de bestaande zonwering. Daarnaast hebben we ook nog geholpen bij het opstellen van een plan van aanpak voor het verbouwen van de kamers in samenwerking met hotels uit Amsterdam.

Vakantiehuis De Kindervallei Valkenburg

Voor dit vakantiehuis in het prachtige Geuldal in Limburg, hebben we gebrainstormd over de problematiek rondom waterleidingen, waarna assistent-manager Paul Balmaekers hier verder mee aan de slag is gegaan met een installateur.

Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam

In Rotterdam hebben we dit jaar kennisgemaakt met de nieuwe huismanager Natasja Jongenotter en samen met haar het meerjarenonderhoudsplan (MJOP) en de wet- en regelgeving-matrix doorgenomen.

Ronald McDonald Huis VUmc Amsterdam

Voor dit Huis hebben we het bestaande MJOP geüpdatet en vragen rondom het MJOP beantwoord.