Treetops

Frank Lemmens treedt toe tot directie Treetops

Frank Lemmens
Frank Lemmens

Op 1 april aanstaande treedt Frank Lemmens toe tot de directie van Treetops, die verder bestaat uit Fred Rommens en Ellen van der Steen. Frank beschikt over een brede ervaring in de bouwwereld en stelt zich hieronder graag aan je voor.

Frank: ‘Ik ben 51 jaar, getrouwd, woonachtig in Maastricht en trotse vader van twee zonen en een dochter. Ik begon mijn carrière ongeveer dertig jaar geleden, met een LTS diploma ‘meubelmaker’. Ik had toen al een duidelijke voorliefde voor de bouwwereld. Ik droomde er als kind van om ooit interieurarchitect te worden.’

‘Op latere leeftijd behaalde ik mijn post hbo-diploma bedrijfskunde. Ik verloor al jong mijn vader en jaren later bleek dat mijn jongste zoon aan een hartafwijking leed. Ik heb hierdoor aan de lijve ondervonden hoe belangrijk de Ronald McDonald Huizen zijn. Ook weer iets wat mij ‘toevallig’ bindt met Treetops. Deze levenservaringen hebben mij voor een groot deel gevormd als persoon.’

‘Mijn opgedane kennis pas ik dagelijks toe op een positieve en inspirerende manier. Ik ben oprecht geïnteresseerd in de ander en zet me in voor het vinden van oplossingen waar alle betrokkenen tevreden over zijn. Het behalen van doelen en resultaten verlies ik daarbij niet uit het oog, maar nooit ten koste van de samenwerking en de mens. Ik houd ervan om mensen te verbinden. Dit kwam ook regelmatig tot uiting in mijn eerdere functies, waaronder die van Hoofd Vastgoed, Facilitaire zaken en Inkoop (VFI) bij Stichting LVO; één van de grootste schoolbesturen in Nederland in het voortgezet onderwijs. Het samensmeden van decentrale collega’s tot één team, heb ik als een van mijn mooiste resultaten ervaren.’

‘Na 8,5 mooie en leerzame jaren bij Stichting LVO, kies ik nu voor Treetops. Een logische stap als je bedenkt dat ik graag voor en met mensen werk en mijn opgedane kennis en ervaring graag deel met anderen. Een van mijn levensdoelen is de wereld beter achterlaten dan hoe ik haar aantrof. Laat dat nou ook net de insteek van Treetops zijn: oog voor mens en gebruiker en samen (t)huisvesting creëren, liefst in combinatie met het verbeteren van het werk- en leefmilieu. Dat Treetops een cyane (zelfsturende) organisatie is, een bijzondere relatie heeft met de Ronald McDonald Huizen én als speerpunt maximaal wil verduurzamen (energieneutrale huisvesting en 100% duurzaam wagenpark), heeft mijn keuze alleen maar vereenvoudigd.’

‘Samen met mijn nieuwe collega’s wil ik mijn opgedane kennis en ervaring inzetten om Treetops dé professionele partner te laten zijn bij schoolbesturen, gemeenten, woningcorporaties en het bedrijfsleven (aannemers, installateurs etc.), zodat de gewenste resultaten worden gerealiseerd.’

Wil je Frank graag wat beter leren kennen? Dat kan! Zijn deur staat altijd open, dus kom gerust langs voor een persoonlijk gesprek of bel/mail hem.