Treetops

Zoë neemt afscheid

Zoë van der Velden
Zoë van der Velden

Alle collega’s bij Treetops vinden het reuze jammer dat we Zoë hebben moeten laten gaan. Jarenlang was ze letterlijk en figuurlijk het zonnetje in huis. Als ze binnenkwam nam ze altijd haar enthousiasme, haar stralende persoonlijkheid en aandacht voor de medemens met zich mee. We hadden voor haar met plezier al zaken aangepast, maar ons toch dynamische en drukke bedrijf paste haar echt niet langer.

In al die jaren hier bij Treetops heeft ze altijd een positieve bijdrage geleverd aan onze externe communicatie, maar ook aan de ontwikkeling naar een cyane en democratische organisatie. Daar zijn we haar heel dankbaar voor, maar vooral ook gewoon ‘omdat ze er was’. Natuurlijk was haar werk dik in orde, maar haar aanwezigheid bracht altijd een positieve vibe in het kantoor. Dank je wel Zoë dat je het al die jaren met ons hebt uitgehouden. Wij zullen je zeker missen.