Treetops

140 km op de fiets voor acht nachtzoenen!

Bergeijk – Sittard vice versa

Belofte maakt schuld en dus fietste Fred Rommens afgelopen vrijdag zo’n 140 km op en neer naar een zakelijke afspraak in Sittard in ruil voor acht nachtzoenen, wat weer gelijk staat aan acht overnachtingen voor een gezin in een Ronald McDonald Huis.

Nu de HomeRide weer nadert, trekt Fred alles uit de kast om geld op te halen voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Zo daagde hij enige tijd geleden nieuwe en bestaande relaties uit om een afspraak met hem te maken waarbij hij minstens één nachtzoen (à € 60) zou ontvangen. Als tegenprestatie zou hij dan voor elke nachtzoen zo’n 10 km op de fiets afleggen richting afspraak.

Zo had Fred onlangs zelfs een afspraak in het Fortuna Sittard stadion.  Deze relatie was zo sportief om maar liefst acht nachtzoenen ‘te bestellen’. Dat levert het Kinderfonds dus al gauw zo’n € 480 op. Reden genoeg voor Fred om het hele eind naar Sittard op de fiets af te leggen. Gelukkig fietste zijn vrouw Liesbeth hem op de terugweg tegemoet.

Al met al een hele uitdaging en meteen ook weer een goede training voor de HomeRide op 25 en 26 juni  aanstaande.

  • Op 8 april is de route via Helmond naar Tilburg vastgesteld.
  • Op 15 april naar Schijndel.
  • Op 6 mei naar Geldrop en Eindhoven (makkie) en
  • Op 13 mei naar Berlicum en Herpen

Maar er is ruimte voor meer. Ook interesse in de nachtzoenen van Fred? Afspreken kan nog altijd! Houd er wel rekening mee dat je dan een iets te dikke man van middelbare leeftijd in een iets te strak wielerpakje over de vloer krijgt. Maar dat mag de pret niet drukken, toch?

Meer weten over team Fluffy Rabbit en de HomeRide? Kijk op www.fluffyrabbit.nl en www.homeride.nl