Treetops

Even voorstellen: Bente van Montfort

Bente van Montfort Ik ben Bente van Montfort en ik ben 17 jaar oud. Ik woon in Bergeijk samen met mijn ouders, mijn zus en onze hond. In mijn vrije tijd heb ik een bijbaantje bij de Lidl en voetbal ik bij Terlo. Ook vind ik het leuk om gezellig iets met vriendinnen te doen en met de hond te gaan wandelen. Ik doe de opleiding managementassistent/directiesecretaresse op het Summa College in Eindhoven. Deze opleiding is op niveau 4 en duurt drie jaar. Ik zit nu in mijn 2e leerjaar.

Voor school moesten wij een stage zoeken voor in het 1ste en 2e leerjaar. Ik ben gaan zoeken en kwam bij Treetops terecht. Hier loop ik nu al bijna vier maanden stage als secretaresse en ik heb het erg naar mijn zin. Mijn collega’s zijn erg aardig en willen mij graag helpen. Ze zorgen ervoor dat ik bezig kan blijven en dat ik me niet hoef te vervelen. Ik houd me bezig met de standaardtaken, zoals de info-agenda beheren, telefoneren, afspraken inplannen en planningen maken. Ook houd ik me bezig met de projectfacturatie, notuleren, het voorbereiden van Treetopsmiddagen en de inkoop. Bij mijn werkzaamheden krijg ik veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Van MBO naar HBO

Mijn voornaamste doel van de stage is om erachter te komen of ik later secretaresse wil worden. Tijdens de stage heb ik ontdekt dat ik het werk leuk vind, maar ik weet niet of ik dit mezelf de rest van mijn leven zie doen. Ik weet wel dat ik de zakelijke kant op wil en het fijn vind om structuur en afwisseling in mijn werk te hebben. Ik wil na mijn opleiding sowieso nog doorleren op het HBO en mezelf verder ontwikkelen. Wat ik daarna wil gaan doen weet ik nog niet.