Treetops

Treetops Fandag

Voor het eerst organiseert Treetops een ‘Fandag’. Je kent dat wel, handtekening jagen, shirtjes kopen, selfies met bekende Treetoppers maken en de mascotte knuffelen. Maar dan net effe anders.

Op zaterdag 30 maart gaan we jullie namelijk kennis laten maken met Treetops. Van 14.00 uur tot 16.00 uur, en zo veel later als jullie blijven ‘hangen’ in onze bistro, gaan we jullie meenemen op een korte reis door het Treetops landschap.

We nemen jullie in deze middag mee naar wat wij als Treetops zoal doen. Onze collega’s vertellen graag en met passie, in korte presentaties, wat we zoal doen, maar uiteraard vertellen we zeker ook; waar we voor staan en niet in de laatste plaats; waar we naar toe gaan. Ook hebben we wat verrassende sprekers uitgenodigd (waarover later meer) die jullie vertellen hoe leuk het is met of voor Treetops te werken.

De meeting staat in het teken van onze groeipotentie. Groei zit er dit jaar aan te komen en daar kijken we naar uit. We zien graag nieuwe collega’s komen die aansluiten bij onze manier van werken, onze kernwaardes, onze betrokkenheid bij klanten. Juist zij zijn van harte welkom.
Verwelkomen we dan alleen potentiele sollicitanten? Zeker niet!

Integendeel. Natuurlijk vinden we het prima dat mensen graag in dienst komen bij onze organisatie, maar dat is geen noodzaak. Ook zelfstandigen die (een deel van) hun tijd bij ons willen doorbrengen zijn welkom. Maar ook partnerbedrijven die een aanvulling zien in hun organisatie voor ons of wellicht ook wel andersom.

Ook vaste relaties nodigen we bij deze graag uit kan ik melden. Wij dagen ook hen uit om nader kennis te maken met Treetops en haar medewerkers.

Dus…. Noteren:
Wanneer: Zaterdag 30 maart
Hoe laat: 14.00 tot 16.00 uur
Waar: kantoor Treetops, Loo 76 Bergeijk
Aanmelden: info@treetops.nl

Zien we jullie allemaal op 30 maart? Dan mag je, als je dan toch wilt, in plaats van met de mascotte ook wel met één van onze collega’s knuffelen.

Wat we minder op prijs stellen zijn acquisities op basis van deze aankondiging dan wel de fandag zelf. Geen werving- en selectiebureaus hoewel oprechte belangstelling voor ons altijd wordt gewaardeerd.