Treetops

Even voorstellen: Bjenne Versmissen

Mijn naam is Bjenne Versmissen, ik ben 19 jaar oud en woon samen met mijn ouders en jongere zusje in Eersel. In mijn vrije tijd ga ik graag sporten, ik ben dan ook vaak op het sportpark of in de sporthal in Riethoven te vinden, waar ik korfbal bij de Rietvogels. In het weekend ga ik graag op pad met mijn vriendinnen.

Momenteel zit ik in het laatste jaar van de opleiding directiesecretaresse/ managementassistent op het Summa College in Eindhoven. Ik verwacht mijn studie met een goed resultaat af te ronden, na mijn afstudeerstage bij Treetops. Mijn plan is om volgend schooljaar aan de opleiding Human Resource Management op de Fontys Hogeschool te beginnen.

Ik ben ondertussen al weer twee maanden aan het werk bij Treetops en mijn stage bevalt me erg goed. Ik houd me vooral bezig met het aannemen van de telefoon, het bijhouden van de info-mailbox, het maken en inplannen van afspraken, facturen verwerken, notuleren tijdens de Treetops-middagen en het verwerken van de bureauplanning.

Ik ben de komende twee maanden nog vier en halve dag in de week aanwezig op kantoor, dus mocht u me nog niet getroffen hebben, dan is de kans groot dat dit alsnog gebeurt.

Hopelijk tot snel!