Treetops

Ben jij de bouwer die we zoeken?

Wie wil er nu niet zelf aan het roer staan van  je eigen ambities en carrière?

Wie wil er nu niet verantwoordelijkheid nemen voor je eigen werk, voor je eigen klanten?

Wie wil er nu niet in een organisatie werken, waar je werkelijk iets te zeggen hebt over de strategie, de werkwijze, de offertes, de grootte van je kerstpakket, hoeveel vrije dagen je hebt, je studieplan, je ……?

Wie wil er nu niet in een organisatie werken, waar functieprofielen niet langer bestaan, titels onbelangrijk zijn, maar waar je verschillende rollen aanneemt en er door voldoende kansen voor het grijpen liggen, om door te groeien in de organisatie?

Wie wil er nu niet een substantiële bijdrage leveren aan de verduurzaming van de bebouwde omgeving?

Wie wil er nu niet in de bouwkolom actief zijn, zonder in traditionele structuren vast te komen zitten?

Wie wil er nu niet in een uitdagend bedrijf werken, dat altijd in beweging is?

Iedereen toch!

Misschien moet je dan maar eens bij ons aankloppen. Wij hebben plaats voor bouwers die vanaf de werkvoorbereiding, via uitvoering naar (assistent) projectleiding kunnen en willen doorgroeien.

Onze projecten bevinden zich vooral in de verduurzaming van bestaande bouw, tenminste dat is waar we jouw hulp bij nodig hebben. Vooralsnog veel in de voorbereiding, maar het is aan jou om je groeimogelijkheden te laten zien.

Omdat we geen functies kennen, hebben we uiteraard ook geen functieprofielen. Onze taken en rollen vormen zich doorgaans naar de noodzaak in de projecten en de mogelijkheden van onze collega’s.

Je kwaliteiten, ervaring en achtergrond, maar bovenal je inzet, passie en gedrevenheid bepalen wat uiteindelijk hier je rol wordt. Maar eerlijk is eerlijk, het start hier momenteel met calculaties en werkvoorbereiding, maar dat hoeft  niet perse nu al je achtergrond te zijn.

Collega’s overtuigen

Omdat we wat anders georganiseerd zijn, moet je ook geen HR-manager overtuigen of de ondernemer/eigenaar. Nee, bij ons wordt je sollicitatie beoordeeld door je toekomstige collega’s. Zij selecteren, zij nodigen uit, zij voeren de gesprekken. Hen moet je dus overtuigen.

Een standaard briefje met een cv is dan ook niet echt overtuigend. Als je je zaakjes op orde hebt, dan is je LinkedIn profiel al je cv, maar deze meezenden is uiteraard ook prima. In je sollicitatie moet je vooral laten zien, dat je onze gedroomde nieuwe collega bent, die snapt waar Treetops voor staat en laat zien dat jij de persoon bent die onze collega’s er dolgraag bij willen hebben.

Verras ons dus vooral met een originele aanpak of een goed gemotiveerde sollicitatie en zend deze naar info@treetops.nl