Treetops

Technisch beheer Zorgcentrum

Als eigenaar/gebruiker van een zorgcentrum, wilt u uiteraard dat uw gebouw in goede staat verkeerd en dat het onderhoud op orde is. Misschien wilt u nog wel liever dat de veiligheid voor de gebruikers kan worden gegarandeerd. En terecht natuurlijk.

Dat is in de eerste plaats niet de hoofdactiviteit van u en van de gebruikers van deze locaties. Logisch, u bent zorgverlener en daarin opgeleid. Wij kunnen u echter prima helpen juist met de veiligheid en het technisch beheer van uw gebouw. Laat ons deze zorgen van u over nemen. Daar zijn wíj namelijk voor opgeleid.

Abonnementen

Om u te ondersteunen bij dat beheer hebben we een eenvoudig abonnementsmodel ontwikkeld. Hiermee kunt u binnen zeer korte tijd zien wat dat voor u betekent in kosten en in activiteiten, die wij daarvoor van u overnemen.

U moet zich voorstellen dat wanneer u het beheer van uw gebouw uit handen geeft dat geen enorme kostenpost met zich meebrengt, los uiteraard van de uitvoerende werkzaamheden, zoals het vervangen van een dak of een nieuwe brandmeldinstallatie. Het beheren en het aansturen van dat soort activiteiten is beheersbaar, maar voor u, vooral door gebrek aan kennis, lastig en onvoorspelbaar.

Dat beheer kunnen we u volledig inzichtelijk maken en op verschillende wijzen, of anders gezegd in verschillende abonnementsvormen. Precies zoals dat bij u past. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van een ‘low budget’ abonnement, waarmee we alleen maar driejaarlijks de locatie inspecteren.

Dat kunt u uitbouwen tot wat wij genoemd hebben, een ‘diamant’ abonnement waarmee we u het volledige beheer, inclusief alle wijzigende wet- en regelgeving op het gebied van de techniek en het gebouw uit handen nemen.

Aanvullend kunt u dan ook nog kiezen of u bijvoorbeeld de legionella beheersing of de brandveiligheid van het gebouw in het abonnement wilt laten opnemen.

Kortom, we bieden een staalkaart om te zorgen dat uw gebouw, volgens uw wensen, goed kan worden beheerd zonder dat u zich nog druk hoeft te maken over al die technische- en wetgevingsaspecten die wij van u overnemen.

Uiteraard zullen we dan eenmalig de opstartkosten bij u in rekening moeten brengen om te zorgen dat de abonnementen per jaar kunnen ingaan. Heel eenvoudig rekent u ook deze met een speciale tool, die we daarvoor ontwikkeld hebben, uit. We verstrekken u deze tool met veel plezier.

Als u hierin geïnteresseerd bent, of u wilt gewoon meer weten, dan stuurt een mail met een aanvraag voor de tool naar info@treetops.nl . Wij zenden de informatie met veel plezier toe, maar als u gewoon meer tekst en uitleg wilt, komen we met evenveel plezier, geheel vrijblijvend, naar u toe waar dan ook in Nederland. Om te zorgen dat dit verhaal u duidelijk wordt en dat u begrijpt welke keuzes u hierin kunt maken.

Hoe dan ook heeft u verplichtingen als eigenaar en gebouwbeheerder ten aanzien van het onderhoud en de veiligheid en dus kan een kennismakingsgesprek, om u deze zaken een keer te laten toelichten, nooit kwaad, toch?

Mij persoonlijk mailen kan uiteraard ook fred@treetops.nl