Treetops

Planner/procescoördinator m/v

De Planner/procescoördinator Nieuwbouw die wij zoeken, krijg je niet snel gek

Ze bestaan. Collega’s die kalm blijven als bij anderen de stress door de keel giert. Vooral planners in de bouw hebben meestal een stabiele bloeddruk als zaken in het honderd dreigen te lopen. Dan staan ze op en bedenken slimme oplossingen zodat iedereen weer opgelucht kan ademhalen. Dankzij deze deadline-redders komt alles goed.

Treetops zoekt zo’n planner/procescoördinator die onze procesmanager komt ondersteunen. Hij heeft je nodig. Nu.

Stel ons maar gerust

Je hebt immers overzicht en overwicht. Je analyseert scherp en denkt eerst logisch na voordat je maar wat roept. Problemen pak je aan en los je op. Bouwtechnische processen zijn gesneden koek voor je, want je hebt ervaring. Als er meerdere projecten tegelijk op je bordje liggen, ben jij in je element. Kortom, met jouw aanstelling bewijs je jezelf en ieder ander een dienst.

Het is een boeiende baan met veel verantwoordelijkheid

De planner/procescoördinator die we zoeken heeft sowieso voldoende ervaring en inzicht in bouwkundige processen. Niet alleen in werkvoorbereiding maar ook uitvoeringstechnisch.

Tot je dagelijkse werkzaamheden behoren o.a.: het opzetten en uitwerken van voorbereidingsschema’s en uitvoeringsplannen; het voeren van overleg met de hoofduitvoerder en procescoördinator met betrekking tot de planning van de voorbereiding, uitvoering en controle van het bouwproces. En je controleert of onderaannemers hun afspraken nakomen.

Natuurlijk is dit niet alles maar je weet uit ervaring wat er allemaal komt kijken bij zo’n verantwoordelijke baan. Daar lig je niet wakker van en dat komt omdat je stressbestendig bent. Een eigenschap die we zeer waarderen.

Extra bagage

Je begrijpt dat het om een full time functie gaat. Je bent een teamspeler en geen solist met oogkleppen op. We vinden het belangrijk dat je kennis en ervaring hebt met MicrosoftProject en PDF-writers. Dit maakt het werk immers een stuk prettiger.

Je wilt een sollicitatiegesprek inplannen?

Dat kan, maar dan moet je wel eerst even een mailtje sturen naar Treetops waaruit blijkt dat jij de aangewezen persoon bent voor deze job.

Stuur je sollicitatie naar: info@treetops.nl.

Wacht hiermee niet te lang, maar dat snap je. Als jouw sollicitatie overtuigt, plannen we snel een sollicitatiegesprek in. Heb je nog vragen of opmerkingen? Bel ons gerust: (040) 249 43 11.

Hier vind je het aanvullende functieprofiel.