Treetops
Treetops
HuisvestingsAdvies ProjectManagement VastgoedBeheer

Een hotel runnen

Maar dan in Corona tijden

Onderhoud Hotel Emma

Het zal je maar gebeuren dat je een hotel van ruim 40 kamers runt in hartje Rotterdam en dat je ze al een jaar lang bijna allemaal leeg ziet staan omdat er een ‘pandemie’ is uitgebroken. Dan ga je op zoek naar oplossingen. In dit geval een ander woord voor bezuinigingen.

In tijden van nood leert men zijn vrienden kennen” luidt het spreekwoord en dat geldt zeker voor hoteliers die met deze zeer bijzondere omstandigheden worden geconfronteerd. Dat gold dan ook zeker voor Luigi Orsini, de eigenaar van Hotel Emma in Rotterdam.

Ook hij moest zich aanpassen en de gevolgen van de Corona-crisis het hoofd bieden.

In gesprek

Zo raakte Luigi met veel partijen in gesprek om zijn prachtige hotel draaiend te houden en soms ging dat goed, soms wat minder.

De meeste partners wilden best in gesprek, maar hadden natuurlijk niet alleen met hotel Emma te maken en werden zelf vaak ook getroffen door ‘lockdowns’ of wegvloeiende werkzaamheden en inkomsten als gevolg van de crisis.

Zo raakten ook wij met de sympathieke hoteleigenaar in gesprek. Als Treetops waren we immers betrokken bij de ondersteuning van het hotel bij allerhande voorkomende onderhoudsactiviteiten, zoals het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan, inspecties en waar nodig aanvullende praktische onderhoudsadviezen en dat wilde Luigi eigenlijk niet kwijt.

Oplossing

Samen kwamen we tot een voor beide partijen zeer bruikbare oplossing.

Wij blijven ook in 2021 gewoon onze werkzaamheden uitvoeren en als tegenprestatie gaat Luigi ons helpen bij het verder ontwikkelen van onze onderhoudsabonnementen voor hotels.

Nu zijn dus de rollen plots ook een beetje omgedraaid en is onze klant ook meteen onze adviseur, want de ervaring van Luigi als hoteleigenaar in een familiebedrijf is natuurlijk voor ons evenzeer van waarde voor het benaderen van de hotelmarkt, als wij van waarde zijn bij zijn technische adviezen en onderhoudsbegeleiding van zijn hotel Emma.

Meer weten van wat wij kunnen betekenen voor hoteleigenaars, zelfs als deze door Corona zijn getroffen, neem gerust contact met me op dan zoeken we samen naar passende oplossingen. fred@treetops.nl

<< projectoverzicht

Contact

 

Dennis Kneppers

E dennis@treetops.nl

“Samen kwamen we tot een voor beide partijen zeer bruikbare oplossing.”