Treetops
Treetops
HuisvestingsAdvies ProjectManagement VastgoedBeheer

Inspecteren schietbanen

Politie Nederland

Projectomschrijving

Onze coöperatiepartner van CO3 -BCT Architecten- werd verzocht een totaalinventarisatie uit te voeren van alle schietbanen in Nederland en verslag uit te brengen van de staat van deze locaties, en nog specifieker, de staat van de schietbanen zelf.

Aanpak

In samenspraak met de inspecteurs van BCT namen onze inspecteurs het plan van aanpak door en werd de verdeling gemaakt van de op te nemen schietbanen, 47 stuks in totaal. Dat dit bijzondere aandacht vergt moge duidelijk zijn, immers niet elke organisatie beschikt over zulke bijzondere objecten. Er werd dan ook nadrukkelijk in overleg met de opdrachtgever vastgesteld hoe deze opnames zouden gaan plaatsvinden en hoe de communicatie daaromtrent zou plaatsvinden. Uiteindelijk gingen onze technische mensen op pad om de opnames te verrichten.

Resultaat

Het resultaat van onze inspecties was een eenduidige rapportage over alle schietbanen in Nederland, aan de hand waarvan Politie Nederland keuzes kan maken over het aanhouden, aanpassen, verbouwen of mogelijk zelfs nieuw bouwen van de diverse locaties.

<< projectoverzicht

Contact

Marcel van Alst

T 06 2060 3808
E marcel@treetops.nl

‘Een totaalinventarisatie van alle 47 schietbanen in Nederland…’