Treetops
Treetops
HuisvestingsAdvies ProjectManagement VastgoedBeheer

Nieuwbouw logistiek centrum

Remmers Bouwgroep

Projectomschrijving

Remmers Bouwgroep is een bedrijf dat gebouwen realiseert die optimaal aansluiten bij de wensen van de opdrachtgever. Onze projectmanager Björn begeleidde, namens Remmers, de nieuwbouw van een nieuw bedrijfspand voor AVA Quality Cooling. Dit bedrijf heeft haar roots in Taiwan en produceert alle soorten koelonderdelen voor de automotive markt. Op de locatie in Hilvarenbeek groeide het bedrijf uit haar jasje. Op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert werd een nieuwe passende huisvesting gerealiseerd: een groot logistiek centrum in combinatie met de benodigde kantoren voor de administratieve medewerkers.

Aanpak

Het project in Hapert was een zogenaamd Design & Build-project. Het ontwerp is geheel in eigen beheer door Remmers Bouwgroep gemaakt, in nauw overleg met de opdrachtgever. Op die manier kan de bouwende partij echt van meerwaarde zijn voor de opdrachtgever. Tijdens het bouwproces nam Björn de opdrachtgever bij de hand en adviseerde en begeleidde hem bij het maken van keuzes. De te realiseren huisvesting omvatte circa 6.250 m2 hal (magazijnfunctie en expeditie) en circa 1.200 m2 kantoorruimte, verdeeld over drie bouwlagen.

Na wat vertraging door vorst, verliepen de werkzaamheden al snel weer volgens de vooraf opgestelde planning en kon het project op tijd worden opgeleverd.

Björn noemt het een project van A tot Z. Van de bouwvergunning tot en met de oplevering was hij verantwoordelijk voor het proces.

Resultaat

Samen met het uitvoeringsteam ter plaatse was het een mooie uitdaging om iets unieks van dit project te maken. Zoals bij iedere bouw is eigenlijk geen dag hetzelfde. Met de inzet van alle betrokkenen kon AVA Quality Cooling op tijd beschikken over hun nieuwe huisvesting, die perfect aansluit bij haar wensen.

<< projectoverzicht

Contact

Björn Schepens

T 06 5496 8868
E bjorn@treetops.nl

‘Björn noemt het een project van A tot Z. Van de bouwvergunning tot en met de oplevering was hij verantwoordelijk voor het proces’…