Treetops
Treetops
HuisvestingsAdvies ProjectManagement VastgoedBeheer

Onderhoud BS Voordeldonk Asten

Stichting Prodas

Projectomschrijving

Bij Basisschool Voordeldonk in Asten is de oude gemetselde fietsenstalling gesloopt en vervangen voor een nieuwe in dezelfde authentieke stijl. De fietsenstalling was in slechte staat en had asbest golfplaten als dak. Daarom heeft de gemeente Asten in 2014 budget beschikbaar gesteld uit het Huisvestingsplan voor de vervanging van deze fietsenstalling.

 Aanpak

Treetops was namens Stichting Prodas verantwoordelijk voor de uitvoering van dit project. Onze projectleider is op locatie geweest, heeft offertes opgevraagd en hiervan een vergelijking gemaakt. En met deze informatie een advies opgesteld richting de Gemeente. Na overleg bij de Gemeente en goedkeuring op het advies, is er opdracht gegeven voor de werkzaamheden. In de herfstvakantie van 2014 werden de asbestplaten verwijderd volgens de geldende richtlijnen en werd de fietsenstalling gesloopt. In de weken daarna werd een nieuwe fietsenstalling gemetseld met betonnen kolommen en een golfplaten dak. Ook de bestrating is weer opnieuw gelegd. Er is gekozen om de nieuwe fietsenstalling te voorzien van rijwielstaanders, in de verwachting dat in de nieuwe situatie dezelfde ruimte effectiever benut zal worden.

Resultaat

De werkzaamheden zijn naar tevredenheid van de opdrachtgever en de gemeente opgeleverd. De school is blij dat de fietsenstalling in dezelfde opzet kon worden teruggebouwd, zodat het beeld van het schoolplein dezelfde authentieke uitstraling heeft gehouden.

<< projectoverzicht

Contact

Dennis Kneppers

T 06 5545 3895
E dennis@treetops.nl

‘De school is blij dat de fietsenstalling in dezelfde opzet kon worden teruggebouwd, zodat het beeld van het schoolplein dezelfde authentieke uitstraling heeft gehouden’…