Treetops
Treetops
HuisvestingsAdvies ProjectManagement VastgoedBeheer

Onderhoud SBO Petraschool

Stichting SKPO

Projectomschrijving

Op SBO Petraschool in Eindhoven was er ruimte voor onderwijskundige vernieuwingen. De wens van de school was om het kooklokaal aan te pakken, de garderobes te vernieuwen en uit te breiden, verschillende pantry’s in de klaslokalen te vervangen en de kleedlokalen te vernieuwen. Maar wat is er mogelijk voor dit vrijgestelde budget?

Aanpak

Treetops begeleidde, in opdracht van SKPO, bij het inventariseren van de wensen, het opvragen van offertes en de start en oplevering van de werkzaamheden. Het kooklokaal had prioriteit en in de herfstvakantie van 2017 werd deze in een nieuw jasje gestoken, waarbij de kookplaten zijn hergebruikt en de bestaande afzuiging is behouden. Verder is de ruimte beter benut, doordat alle apparatuur in de keukeninrichting is opgenomen en niet meer los in de ruimte staat. Ook de keukenkastjes zijn fijner ingedeeld, waardoor het geheel overzichtelijker is geworden voor de leerlingen. Op de oude tegelvloer werd een nieuwe PVC vloer aangebracht, zodat deze beter schoongehouden kan worden.

In de klaslokalen werden oude pantry’s vervangen voor nieuwe. Ook hier werden grotere en afsluitbare kastjes aangebracht voor extra opbergruimte.

Resultaat

Op de Petraschool zijn ze blij met het resultaat: meer opbergruimte, een net en overzichtelijk kooklokaal en fijne nieuwe pantry’s. Het volgende project zal waarschijnlijk het aanpakken van de garderobes zijn. We hebben met plezier geholpen bij dit project!

<< projectoverzicht

Contact

Dennis Kneppers

T 06 5545 3895
E dennis@treetops.nl

‘Op de oude tegelvloer werd een nieuwe PVC vloer aangebracht, zodat deze beter schoongehouden kan worden’…