Treetops
Treetops
HuisvestingsAdvies ProjectManagement VastgoedBeheer

Ontwerpen balie

Politie-eenheid Oost-Brabant

Projectomschrijving

Politie Oost-Brabant gaf ons de opdracht om een nieuw ontwerp te maken voor de balie in het politiepand aan de Vogelstraat in ’s Hertogenbosch. Niet alleen de behoefte om het veiligheidsgevoel te vergroten, maar ook de nieuwe bezetting van het pand vroegen om een aanpassing van de huidige balie.

Aanpak

Onze projectleider voerde overleg met de gebruikers, maar draaide zelf ook een halve dag mee aan de balie. Op die manier kreeg ze een nog beter beeld van de zaken die er speelden en was er ook gelegenheid om meer informeel met de gebruikers te spreken. Dit alles leidde tot een Programma van Eisen (PvE) waarin alle aspecten waren meegenomen.

Met dit PvE als uitgangspunt werden er verschillende schetsontwerpen gemaakt voor de nieuwe balie. Deze ontwerpen werden vervolgens uitgewerkt tot impressies om zo de opdrachtgever, maar zeker ook de gebruikers, een zo goed mogelijk beeld te geven van de mogelijke nieuwe situaties.

Resultaat

Na de definitieve keuze werden de tekeningen en impressies uitgewerkt tot werktekeningen en een werkomschrijving. Hopelijk kan de uitvoering van het project zo spoedig mogelijk beginnen.

Download het project-CV

<< projectoverzicht

Contact

Fred Rommens

T 06 5384 2375
E fred@treetops.nl

‘Onze projectleider draaide een halve dag mee aan de balie..’