Treetops
Treetops
HuisvestingsAdvies ProjectManagement VastgoedBeheer

Ontwikkeling en uitrol concept

Lindessa Lingerie

Projectomschrijving

Lindessa is de bodyfashionspeciaalzaak in het midden-hoge segment van de markt met een uitgebalanceerd, compleet en verrassend aanbod kwaliteitsmerken. Vanuit de wens en de gedachte dat samenwerking tot betere resultaten zou leiden, bundelden vele ondernemers hun krachten onder de paraplu van Lindessa om gezamenlijk tot een keten te komen met een uniforme uitstraling en concept.

Aanpak

Treetops was verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van het concept en de uitrol van de diverse vestigingen. Als bouwmanager waren wij verantwoordelijk voor de begeleiding van de ondernemers bij de financiƫle kant van de zaak, maar organiseerden wij ook het gehele bouwproces tot en met de oplevering. Als ontwerper waren we actief bij het vaststellen van routing- en lay-outvoorstellen en het ontwerpen van nieuwe entreegebieden. Ook de gehele vergunningsprocedure viel onder onze verantwoordelijkheid.

Resultaat

Bij vele Lindessa-winkels leidde dit tot een prachtige representatieve lingeriewinkel waar de doelgroep zich prima op zijn gemak bleek te voelen en waar de ondernemer als lingeriespecialist nog beter uit de verf kwam.

<< projectoverzicht

Contact

Fred Rommens

T 06 5384 2375
E fred@treetops.nl

‘Ondernemers komen nog beter uit de verf als lingeriespecialist…’