Treetops
Treetops
HuisvestingsAdvies ProjectManagement VastgoedBeheer

Realisatie Politiedienstencentrum

Politie Nederland

Projectomschrijving

Politie Nederland vroeg ons een Politiedienstencentrum te realiseren in Eindhoven. Op de Piazza, midden in het centrum, werd een bestaande locatie van de politie ter grootte van 3500 m² omgebouwd naar een Politiedienstencentrum.

Aanpak

De grootste uitdaging in dit project was wel de beschikbare tijd. Met slechts drie weken voorbereidingstijd en een maand uitvoeringstijd moesten 164 medewerkers van de politie hier hun plek vinden, terwijl alleen het voorlopig ontwerp beschikbaar was. De aanbesteding en uitvoering moest door onze mensen worden georganiseerd. Drie van onze medewerkers werden dan ook in wisselende functies aan dit project gekoppeld, van procesmanager tot projectleider. Het project werd zeer intensief op poten gezet en begeleid.

Resultaat

Was het project gereed binnen twee maanden? Nee, niet volledig. Maar dat kon ook niet worden verwacht. Wel konden de 164 medewerkers worden ingehuisd en op de nieuwe locatie aan het werk. Alleen speciaal interieur en sommige bijzondere elementen op het 3500 m² vloeroppervlak vroegen wat meer aandacht en tijd. Maar in de basis was het kantoor volledig klaar en ingericht.

Download het project-CV

<< projectoverzicht

Contact

Fred Rommens

T 06 5384 2375
E fred@treetops.nl

‘De beschikbare tijd was de grootste uitdaging…’