Treetops
Treetops
HuisvestingsAdvies ProjectManagement VastgoedBeheer

Toekennen energielabels

Politie-eenheid Limburg

Projectomschrijving

De vraag om locaties te voorzien van een energielabel komt bij onze vaste klanten niet elke dag voor, maar uiteraard kunnen wij ze daarmee wel van dienst zijn. Zo ook voor de politie-eenheid Limburg, die de vraag bij Treetops neerlegde om vrijwel elk pand uit deze eenheid te voorzien van een energielabel.

Aanpak

Binnen Treetops hebben wij de daartoe opgeleide inspecteur dan ook aan het werk gezet om deze panden op te nemen, conform de eisen die aan dergelijke energielabels worden gesteld. Deze informatie werkte hij uit in een rapportage per locatie, die uiteindelijk via de juiste instanties werd goedgekeurd, waarna het energielabel werd verstrekt.

Resultaat

Het resultaat is dan ook niet alleen een energielabel voor elke locatie, maar ook een inventarisatie die aangeeft op welke punten elke locatie nog aandacht behoeft om tot een grotere duurzaamheid te komen. Het spreekt voor zich dat de politie-eenheid Limburg met deze informatie nu ook verantwoord keuzes kan maken in het renoveren en aanpassen van panden als het gaat om energiezuinigheid.

<< projectoverzicht

Contact

Fred Rommens

T 06 5384 2375
E fred@treetops.nl

‘Politie-eenheid Limburg kan nu verantwoorde keuzes maken als het gaat om energiezuinigheid…’