Treetops
Treetops
HuisvestingsAdvies ProjectManagement VastgoedBeheer

Veilig naar school

RBOB De Kempen scholen veilig

Brandveiligheid dik in orde

Wat doe je als je niet zeker weet of je schoolgebouwen veilig zijn? Als je onrustig wordt van de gedacht dat de veiligheid van de kinderen mogelijk niet gegarandeerd is.

Voor je gemoedsrust en zekerheid laat je daarom de gebouwen controleren, want je wilt immers geen onveilige situaties en ook niet geconfronteerd worden met de gedachte: “had ik die controle maar laten uitvoeren”.

Dat gevoel van onveiligheid ontstaat vaak als er ergens in het land iets gebeurt. Als er bijvoorbeeld op een school brand uitbreekt (gelukkig meestal buiten schooltijden). Dan kriebelt het en wil je weten of jouw schoolgebouwen wel veilig zijn. En terecht.

Onze brandveiligheidsexpert Dennis

Het spreekt voor zich dat je gewoon rustig wilt slapen en in ieder geval niet wakker ligt van de mogelijke gevolgen van een schoolbrand. Dat is betrekkelijk eenvoudig opgelost en dat bedacht één van onze klanten; de scholenstichting RBOB De Kempen, zich ook.

In combinatie met andere inspectiewerken werd daar onze brandveiligheidsexpert Dennis ingevlogen om de schoolgebouwen van de stichting op brandveiligheid te controleren. Dat deed Dennis met veel plezier en precisie. Niet één van de inspecties op de verschillende scholen bracht enige serieuze onveiligheid aan het licht en dat is top natuurlijk.

Dennis bracht keurig zijn rapportages conform de geldende normen en Treetops-standaarden aan de stichting uit en adviseerde nog wel enkele verbeteringen en optimalisaties maar nergens was er sprake van acute dreiging of onveiligheid. Dat was ook niet te verwachten.

Net als het niet te verwachten is bij al die andere onderwijsgebouwen die ons land rijk is. Maar zekerheid voor onze kinderen gaat boven alles.

Rustig slapen

De scholen van de RBOB De Kempen zijn in ieder geval probleemloos door de brandveiligheidstesten gekomen en deze kinderen kunnen gewoon – zoals altijd – weer veilig naar school. De ouders van de kinderen kunnen ook gewoon rustig doorslapen.

Wil je ook gewoon weer zekerheid hebben over uw gebouwen, scholen, zorginstellingen of welke soort gebouw dan ook? Mail me (fred@treetops.nl) en dan maak ik met plezier vrijblijvend een afspraak of ik koppel je direct aan onze expert Dennis. Tot eind april kun je bovendien profiteren van een kennismakingskorting van 10%, dus doe er je voordeel mee en mail me.

<< projectoverzicht

Contact

 

Dennis van Daal

T 06 - 31978071
E dennisvd@treetops.nl

“Niet één van de inspecties op de verschillende scholen bracht enige serieuze onveiligheid aan het licht”