Treetops
Treetops
HuisvestingsAdvies ProjectManagement VastgoedBeheer

Ver- en nieuwbouw SIVO

Moeskops' Bouwbedrijf BV

Projectomschrijving

Het Avicenna College, dat valt onder de Stichting Islamitisch Voortgezet Onderwijs (SIVO), is een plek waar leerlingen, gebaseerd op de Islamitische identiteit, de kans krijgen en worden uitgedaagd om optimaal bij te dragen aan hun persoonlijke ontwikkeling. Het project bestaat uit de renovatie en gedeeltelijke nieuwbouw van dit college in Rotterdam Zuid.

Aanpak

Het bestaande pand uit 1950 wordt volledig verbouwd tot een frisse school en een inspirerende leeromgeving. Moeskops’ Bouwbedrijf BV is verantwoordelijk voor de uitvoering van de bouwkundige werkzaamheden voor dit project. Vanuit Treetops is projectmanager Jeroen Curvers verantwoordelijk voor de projectvoorbereiding. Zijn werkzaamheden bestaan uit het organiseren van het voorbereidingsproces, de gegevensstroom, de voortgang van de voorbereiding en de voorbereiding van de complexe onderdelen en knelpunten.

Resultaat

In februari 2018 hebben we de laatste hand gelegd aan het schoolgebouw en de binneninrichting en begin maart konden de 800 leerlingen hun nieuwe school ingebruiknemen. Het Avicenna College beschikt nu over een nieuwe VMBO-vleugel, een nieuwe gymzaal, nieuwe onderwijsruimten en een uitgebreide aula. De vernieuwde heldere structuur zal volop kansen bieden voor een duurzame onderwijsomgeving.

Download het project-CV

<< projectoverzicht

Contact

Jeroen Curvers

T 06 1554 5648
E jeroen@treetops.nl

‘Volop kansen voor een duurzame onderwijsomgeving…’