Treetops
Treetops
HuisvestingsAdvies ProjectManagement VastgoedBeheer

Verbouw en onderhoud

Politie-eenheid Limburg

Projectomschrijving

Vanwege de gewijzigde functie en bezetting van het politiebureau in Roermond in het kader van het Strategisch Huisvestingsplan was er behoefte aan verschillende bouwkundige en installatietechnische aanpassingen. Tegelijk met deze verbouwing werd ook het onderhoud van het buitenschilderwerk uitgevoerd dat gepaard ging met grootschalig houtrotherstel.

Aanpak

Wij waren verantwoordelijk voor de begeleiding van de werkzaamheden, waarbij we nauw samenwerkten met de vaste installatieadviseur van de eenheid Sweegers en de Bruijn. De werkzaamheden omvatten onder andere het realiseren van een nieuwe overlegruimte, het verbouwen van het restaurant en het plaatsen van pantry’s op iedere verdieping. Er werd nieuw tapijt aangebracht in de gangen en de kantoren, en PVC ter plaatse van de pantry’s en in het restaurant.

Resultaat

Het resultaat was een nieuwe, frisse uitstraling van het bureau met drank- en eetvoorzieningen op iedere afdeling. Door de fijne samenwerking met opdrachtgever, installatieadviseur en de betrokken leveranciers is het project, naar tevredenheid van de gebruikers, binnen de gestelde tijd afgerond.

Download het project-CV

<< projectoverzicht

Contact

Vivian Herben

T 06 2700 0373
E vivian@treetops.nl

‘Het bureau heeft  een nieuwe, frisse uitstraling…’