Treetops
Treetops
HuisvestingsAdvies ProjectManagement VastgoedBeheer

Verbouwen filiaal Coop

Coop

Projectomschrijving

In opdracht van DRM Vastgoedmanagement verzorgden wij het projectmanagement rondom de verbouwing van een Coop-filiaal in Passage Molenpoort in Nijmegen. In zeer korte tijd moest dit filiaal met een oppervlakte van 1.400 m2 een metamorfose ondergaan waardoor het weer klaar zou zijn voor de toekomst.

Aanpak

Tijd was een belangrijke factor bij dit project, want als de supermarkt gesloten is, wordt er geen omzet gedraaid. Vooruitlopend op de verbouwing hebben we voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd; de coƶrdinatie van de verbouwing zelf lag bij een andere partij, waar we wel nauw overleg mee voerden. Wij waren onder andere verantwoordelijk voor het verzorgen van de benodigde werkomschrijvingen, de begroting, de aanbesteding bij een drietal aannemers, het spiegelen van offertes en het adviseren over de opdrachtverstrekking. Ook belegden we bouwvergaderingen met betrokken partijen. Na een intensieve en gedegen voorbereidingstijd, vond de daadwerkelijke verbouwing in slechts tien werkdagen plaats.

Resultaat

Na de verbouwing beschikt supermarkt Coop in Passage Molenpoort over een volledige nieuwe uitstraling met voorzieningen als zelf-checkouts, een oplaadpunt voor OV-chipkaarten en een geldautomaat.

Download het project-CV

<< projectoverzicht

Contact

Fred Rommens

T 06 5384 2375
E fred@treetops.nl

‘De daadwerkelijke verbouwing vond in slechts tien werkdagen plaats…’