Treetops
Treetops
HuisvestingsAdvies ProjectManagement VastgoedBeheer

Verduurzamen 180 appartementen

VvE Lindenhove

Projectomschrijving

De Vereniging van Eigenaren (VvE) van appartementencomplex Lindenhove in Apeldoorn heeft Treetops opdracht gegeven het projectmanagement voor de renovatie en verduurzaming van haar 180 appartementen te verzorgen. Na jaren van voorbereiding wordt er nu daadwerkelijk gestart met het transformeren van Lindenhove naar een Bijna Energie Neutraal Gebouw (BENG). Door de grote besparing op energie- en onderhoudskosten blijven de servicekosten voor de bewoners nagenoeg gelijk. Ze krijgen er zelfs (onder andere) een groter balkon en een comfortabelere woning voor terug.

Aanpak

Projectmanager Jeroen Curvers gaat in het voorjaar van 2018 aan de slag met dit nu al spraakmakende en vooruitstrevende verduurzamingsconcept voor gestapelde hoogbouw. Tijdens het voortraject is de uitgangssituatie goed in beeld gebracht om te voorkomen dat er verkeerde verwachtingen ontstaan bij partijen. Als projectmanager zal Jeroen, samen met een grote groep zeer goede partners, zorgdragen voor de uitvoering van het plan. Daarnaast zullen we veel aandacht besteden aan de communicatie met bewoners en gebruikers. Deze taak zal Treetops-medewerker Joanneke Krietemeijer op zich nemen; iets wat bewoners aangaven zeer op prijs stellen.

Resultaat

Het project is momenteel nog in uitvoering. Na oplevering zullen wij vertellen wat het resultaat van onze inspanning is geweest.

<< projectoverzicht

Contact

Jeroen Curvers

T 0497 55 15 19
E jeroen@treetops.nl

‘Een vooruitstrevend verduurzamingsconcept voor gestapelde hoogbouw…’