Treetops
Treetops
HuisvestingsAdvies ProjectManagement VastgoedBeheer

Aanpassen entreegebied

Politie-eenheid Limburg

Projectomschrijving

Vanwege de gewijzigde functie en bezetting van het politiebureau in Venlo in het kader van het Strategisch Huisvestingsplan was er behoefte aan verschillende aanpassingen in het entreegebied. Er moest onder andere een gescheiden toegang komen voor het personeel en voor de bezoekers.

Aanpak

Er werd een programma van eisen opgesteld voor een uitbreiding met drie hoogwaardige aangiftekamers, een verbetering van de veiligheid van de receptiebalie en een scheiding van de toegang van bezoekers en personeel. In een eerste fase werd er naast de hoofdingang een nieuwe personeelsingang gerealiseerd. Tijdens de verbouwing deed deze ingang een aantal weken dienst als ingang voor de bezoekers zodat zij geen last zouden ondervinden van de verbouwingswerkzaamheden.

Resultaat

Het resultaat is een nieuw entreegebied waar de bezoekersstroom volledig gescheiden is van het personeel dat werkzaam is in de rest van het pand. Omdat het ontwerp in overleg met de oorspronkelijke architect tot stand is gekomen, is de uitstraling van het entreegebied, met zijn karakteristieke schuine vormen, zo veel mogelijk behouden.

Download het project-CV

<< projectoverzicht

Contact

Vivian Herben

T 0497 55 15 09
E vivian@treetops.nl

‘De¬†karakteristieke schuine vormen van het ontwerp zijn zo veel mogelijk behouden…’