Treetops

Avicenna College opgeleverd

Avicenna College
Avicenna College

Eind februari hebben we de laatste hand gelegd aan het nieuwe schoolgebouw en de binneninrichting voor het Avicenna College in Rotterdam. Begin maart konden de 800 leerlingen hun nieuwe school ingebruiknemen. Het bestaande schoolgebouw heeft een enorme facelift ondergaan en is weer volledig op de toekomst voorbereid. Bouwkundig aannemer Moeskops uit Bergeijk was verantwoordelijk voor de realisatie, in goede samenwerking met de nevenaannemers voor de installaties.

Jeroen Curvers was namens Treetops gedetacheerd bij Moeskops’ en had als projectvoorbereider een mooie rol binnen het uitvoeringsteam. Een prettige samenwerking die wellicht verdere samenwerking tussen Moeskops en Treetops tot gevolg kan hebben.

Detail voorgevel
Detail voorgevel
Detail plafond
Detail plafond
Detail wand
Detail wand