Treetops

Werkvoorbereiders en bouwkundig projectleiders opgelet!

Komt er nu een standaard vacature? Natuurlijk niet!

Waarom niet? Omdat wij als Treetops nu eenmaal geen standaard bedrijf zijn. Zeker in de bouwsector zijn wij vooruitstrevend als het gaat om het belang dat we in onze medewerkers stellen.

Maar dat doet toch iedereen? Wij vinden dat wij dat echt doen!

Bij ons zijn medewerkers namelijk geen ‘resources’ of ‘beschikbare uren’. Bij ons zijn medewerkers gewoon mensen, die worden gewaardeerd om wie ze zijn. Wat wij belangrijk vinden: sta voor wie je bent en ben dat vooral ook als je op je werk bent! Hier werken we samen hard aan.

Hoe? Door onze collega’s allemaal even belangrijk te laten zijn. Door iedereen invloed te laten hebben op zijn of haar omgeving, ook tijdens werktijd. Door iedereen inspraak te geven in alles dat de bedrijfsvoering raakt. Actief bezig zijn met onderwerpen die iedereen raken, van sollicitaties tot huisvesting, van leaseplan tot kerstpakketten.

Ons bedrijf gaat niet meer uit van een traditionele hiërarchie. Dit betekent een kleine spagaat, want in de bouwwereld is dat wel de gewoonste zaak van de wereld. Dit maakt dat je gewend moet zijn aan heldere communicatielijnen en verantwoordingsstructuren, maar eigenlijk los wilt komen van deze cultuur. Dat je graag in een bedrijf terecht komt waar je jezelf mag zijn, waar je ambities gewaardeerd en op waarde geschat worden en waar je echt iets te zeggen hebt.

Ben jij werkvoorbereider of projectleider en herken je jezelf in ons verhaal? Wij zijn op zoek naar jou, met ambities om te werken aan je eigen ontwikkeling en om een slag te slaan naar meer invloed als medewerker.

Heb je zin om in een geweldig bouwproject te stappen, maar nog wel in een traditionele cultuur en omgeving? Met de mogelijkheid om door te groeien in onze organisatie, zoals we je net hebben omschreven? Wij gaan graag samen met jou verder op zoek naar andere werkwijzen en manieren om meer partnership in de bouw te realiseren.

Wil jij uit de traditionele bouwwereld doorgroeien naar veel meer zelfstandigheid en verantwoordelijkheid? Meld je dan eens bij Treetops! Wij hebben de mogelijkheden en de vooruitstrevende werkomgeving. Wij denken niet langer in functies, die slechts beperkend voor je werken, maar in rollen waarin je gemakkelijker kunt doorgroeien. Ben jij klaar voor een nieuwe rol? Heb je al ervaring of nog uitsluitend de ambitie? Laat het ons weten via info@treetops.nl