Treetops
Treetops
HuisvestingsAdvies ProjectManagement VastgoedBeheer

Inpassing Aalsterweg

Politie Oost Brabant

Projectomschrijving

Voor Politie Oost Brabant heeft Treetops een inpassing uitgevoerd, in het bureau aan de Aalsterweg in Eindhoven. Er ging een aantal verschuivingen plaatsvinden, vanuit de landelijke reorganisatie van de Politie, waardoor als eerste een interne verbouwing noodzakelijk was op deze locatie. Deze verbouwing werd gecombineerd met werkzaamheden, die vanuit het onderhoud al gepland waren.

 Aanpak

Op basis van de ontvangen gegevens en eerste gesprekken met de Politie, is Treetops gestart met het opstellen van inrichtings- en werktekeningen en een raming. Op basis van de laatste plannen zijn offertes aangevraagd en is opdracht verstrekt aan de aannemer en installateurs.

Om een kantoortuin te creëren zijn wanden gesloopt. Daarnaast zijn in deze ruimte de plafonds verwijderd en nieuwe teruggebracht en vloeren vervangen. In oude cellen zijn wc’s verwijderd, wanden geschilderd en linoleum gelegd, zodat er kleedruimtes van gemaakt konden worden. Er is een oude keuken omgebouwd en in de hal is een extra ruimte gemaakt voor het plaatsen van postvakken.

Van de luchtplaats, die niet meer in deze functie in gebruik was, zijn de wanden en het dak dichtgemaakt. De nieuwe binnenruimte is geïsoleerd en helemaal verbouwd en ingericht tot grote kleedruimte. Oude douches zijn vernieuwd, zodat deze weer in gebruik genomen konden worden.

Naast de bouwkundige wijzigingen, waar voor ons de nadruk ligt, zijn in overleg met de installatietechnisch adviseur, de installaties aangepast op de nieuwe functies van de ruimtes.

Treetops begeleidde de uitvoering van dit project in een periode van 13 weken. Samen met de projectleider van de Politie zijn daarnaast de faseringen bepaald en verhuizingen uitgevoerd.

Resultaat

Deze inpassing was voor de mensen op locatie een ingrijpend project, in iedere ruimte ging wel iets gebeuren. Het project is naar tevredenheid verlopen en opgeleverd, waarna nog vele van deze projecten volgden, op andere locaties in Brabant. Zoals altijd weer een fijne samenwerking met de Politie.

<< projectoverzicht

Contact

Fred Rommens

T 06 5384 2375
E fred@treetops.nl

‘Deze inpassing was voor de mensen op locatie een ingrijpend project, in iedere ruimte ging wel iets gebeuren’…