Treetops
Treetops
HuisvestingsAdvies ProjectManagement VastgoedBeheer

Programmamanager verbouwing

Het Bouwens

Projectomschrijving

Voor Het Bouwens kregen we, in navolging van de reeds eerder uitgevoerde nieuwbouwfase, de taak toebedeeld om als Programmamanager op te treden bij de verbouwing van de twee bestaande gebouwen van Het Bouwens van der Boijecollege te Panningen. Ook nu weer vormen we de schakel tussen het bouwproces en het Onderwijs.

Aanpak

Om de meerwaarde van het nieuwe onderwijsconcept van Het Bouwens goed tot zijn recht te laten komen was het wenselijk niet alleen in de nieuwbouw met een Domeinstructuur te gaan werken, maar dat ook te doen in de beide bestaande gebouwen. In nauw overleg met het onderwijs en de interieurarchitect werd een plan ontwikkeld om ook die stap te maken en wederom was Fred Rommens als programmamanager namens Treetops van de partij om het onderwijs en de uitvoering bij elkaar te brengen.

Resultaat

In de zomer van 2016 zal het project worden opgeleverd waarin Het Bouwens als complete school voor ruim 1600 leerlingen een fijne plek zal zijn waar ze zich, ondanks dat ze gewoon de lessen moeten volgen, thuis zullen voelen.

Download het project CV

<< projectoverzicht

Contact

Fred Rommens

T 06 5384 2375
E fred@treetops.nl

‘Schakel tussen bouwproces en Onderwijs…