Treetops
Treetops
HuisvestingsAdvies ProjectManagement VastgoedBeheer

Nieuwbouw en verbouw

Kentucky Fried Chicken (KFC)

Projectomschrijving

Van KFC kregen we de opdracht om het projectmanagement van twee projecten te verzorgen: de nieuwbouw van een restaurant en drive aan de rand van DoeMere Megastores in Almere en de verbouw van een voormalig Burger King-restaurant in het toeristisch centrum van Scheveningen. In deze projectbeschrijving focussen we op de nieuwbouw in Almere.

Aanpak

Snelheid is van het grootste belang in retail en dus was het de uitdaging om een volledig operationeel restaurant en drive te realiseren binnen twintig weken. Een uitdaging die Treetops graag aanging. Zodra het ontwerp van de architect definitief was, zijn wij aan de slag gegaan met de aanbesteding van de diverse werkzaamheden. Na deze aanbesteding zetten we een uitvoeringsplanning op met de betrokken partijen en bewaakten we de voortgang van het traject nauwgezet tijdens bouwvergaderingen. Ook op de bouw zelf waren we aanwezig om te monitoren of alle werkzaamheden volgens planning verliepen. In het begin van het traject wekelijks, maar naarmate het einde vorderde, waren we dagelijks te vinden op de bouw.

Resultaat

Inmiddels zijn zowel in Almere als in Scheveningen nieuwe vestigingen van KFC geopend. Door de intensieve samenwerking tussen alle betrokken partijen en een strak georganiseerd projectmanagement konden beide vestigingen binnen de gestelde tijdslimiet gerealiseerd worden.

Download het project-CV

<< projectoverzicht

Contact

Björn Schepens

T 06 5496 8868
E bjorn@treetops.nl

‘In retail is snelheid van het grootste belang…’