Treetops
Treetops
HuisvestingsAdvies ProjectManagement VastgoedBeheer

Politie-eenheid Oost-Brabant

De politie-eenheid Oost-Brabant is één van de tien politie-eenheden in Nederland. Oost-Brabant heeft ongeveer 50 locaties ter beschikking van waaruit de ‘mannen en vrouwen in blauw’ hun werkzaamheden verrichten.

Treetops heeft er op vele manieren aan bijgedragen, dat het vastgoed van de politie-eenheid op en top in orde is. Zo hebben we ruim twaalf jaar het meerjarenonderhoud van al het vastgoed in deze regio bewaakt. We (her)inspecteerden jaarlijks de panden en voerden conditiemetingen uit volgens NEN-2767. Elk jaar bespraken we de jaarplannen met de verantwoordelijke personen binnen de organisatie en zorgden we voor de uitbesteding van de uitvoering, de begeleiding en de controle op de werkvloer.

Daarnaast waren wij verantwoordelijk voor vele projecten binnen de eenheid: van het verzorgen van het bouwmanagement bij de verbouwing van grote politiebureaus, tot het brandveilig maken van alle locaties. En van het aanpassen van ophoudkamers en cellencomplexen (als gevolg van aangepaste  wetgeving), tot het inventariseren en saneren van asbest