Treetops
Treetops
HuisvestingsAdvies ProjectManagement VastgoedBeheer

Politie-eenheid Oost-Brabant

De politie-eenheid Oost-Brabant is een van de tien politie-eenheden in Nederland. Oost-Brabant heeft 45 locaties ter beschikking van waaruit de ‘mannen en vrouwen in blauw’ hun werkzaamheden verrichten.

Treetops draagt er op vele manieren aan bij dat het vastgoed van de politie-eenheid op en top in orde is. Dat doen we onder andere door al meer dan twaalf jaar het meerjarenonderhoud van al het vastgoed in deze regio te bewaken. We inspecteren we de panden, verrichten herinspecties en voeren conditiemetingen uit volgens NEN-2767. Elk jaar bespreken we de jaarplannen met de verantwoordelijke personen binnen de organisatie en zorgen we voor de uitbesteding van de uitvoering, de begeleiding en de controle op de werkvloer.

Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor vele projecten binnen de eenheid: van het verzorgen van het bouwmanagement bij de verbouwing van grote bureaus, tot het brandveilig maken van alle locaties. En van het aanpassen van ophoudkamers en cellencomplexen (als gevolg van aangepaste  wetgeving), tot het inventariseren en saneren van asbest.